Publisert 04.11.2019

Klima - utfordringer og muligheter for landbruket i nord


Nordland landbruksselskaps seminar 22. januar på Nordland kultursenter. Presentasjoner fra foredragene kan lastes ned.


Publisert 28.10.2019

Nordland trenger flere godkjente Inn på tunet-tilbydere

I Nordland er det økende etterspørsel etter Inn på tunet-tjenester i kommunene. Vil du bli en del av en voksende næring og bidra til å skape en bedre hverdag for barn, unge, voksne og eldre? Meld deg på godkjenningskurs!


Publisert 24.10.2019

Informerer til kjøpergruppen på dialogmøter for Leve hele livet

I høst gjennomføres dialogmøter om Leve hele livet, kvalitetsreform for eldre, med alle kommunene i Nordland. På mange av møtene informerer vi om Inn på tunet som dagaktivitetstilbud til personer med demens.


Publisert 24.10.2019

AVLYST: Kommunekonferanse for landbruksforvaltningen

Konferansen er avlyst.


Publisert 16.10.2019

Landbruks- og matministeren på reinslakting i Børgefjell

Mandag fulgte landbruks- og matminister Olaug Bollestad reineierne i Børgefjell gjennom en dag i reingjerdet ved Simskardet. Her skilte Byrkije og Tjåehkere sijte reinflokkene sine fra hverandre etter en sommer på felles beite, og rein ble plukket ut til slakting.


Publisert 16.10.2019

Søk om rovvilterstatning

Nå kan du sende inn søknad om rovvilterstatning for husdyr. Elektronisk søknadssenter er åpnet, og fristen er 1. november.


Publisert 04.10.2019

Informasjonsmøte i Brønnøysund

Er du gårdbruker på Helgeland og tenker at Inn på tunet kan være en mulighet for din gård? Inn på tunet kan skape flere arbeidsplasser på din gård og bidra til gode generasjonsskifter. Meld deg på informasjonsmøte i dag!


Publisert 24.09.2019

Hvorfor bruke Instagram i markedsføring. Ny film klar!

Da er vi klar med en ny film i vårt videobibliotek til gårdbrukerne i Nordland. I denne filmen får vi tips fra Eldbjørg Fagerjord på Kroglia Kulturgård om hvordan Instagram kan brukes i markedsføring. Kort og fin film, som vi håper kan inspirere til å dele mer av det flotte som foregår på gårdene i Nordland! 


Publisert 19.09.2019

Ny frist ved søknad om midler til utrednings- og tilretteleggingstiltak innen landbruket

Planlegger du å søke om UT - midler (Midler til utrednings- og tilretteleggingstiltak) innen landbruket i år.

Vær oppmerksom på at det er nye tidsfrister for å søke. Ta kontakt med oss for å diskutere prosjektet og få informasjon om tidsfrister for innsending av søknad.


Publisert 06.09.2019

Ut på vidda tilbyr nytt kurs

Ut på vidda tilbyr nytt godkjenningskurs for reindriftsfamilier som vil satse på lærings- og omsorgstjenester som tilleggsnæring. Meld deg på nå!