Nytt fra kompetansenettverket for lokalmat - høsten 2023

Her kan du lese om høstens kurstilbud fra kompetansenettverket:

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 06.07.2023

Kurstilbudene fra kompetansenettverket høsten 2023:

  • Surdeig grunnkurs (digitalt)
  • Surdeig – litt videre
  • Nettkurs: Lær om pakking og merking av egne lokalmatprodukter
  • Kurs i norsk og internasjonal spekematproduksjon
  • Syltetøy- og geléproduksjon
  • Innførinskurs i baking
  • Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer (digitalt)
  • Kurs i mattrygghet og HACCP

 

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner