Kurstilbud fra kompetansenettverket for lokalmat

Kurskalender fra kompetansenettverket for lokal mat er ute nå!

Publisert 08.05.2024

Norge er delt inn i fem kompetansenav som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og besøkordning som er tilpasset bedriftenes behov.I tillegg til disse fem regionale Kompetansenavene, tilbyr også Norsk Mat kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.

Vestfold og Telemark hører til Kompetansenettverket region Øst. Tilbudene er imidlertid tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor du holder til.

Kurstilbud:

  • Sommerbakst - en smak av Norge. 4. – 5. juni 2024
  • Norsk og internasjonal spekematproduksjon. 28.-29. august 2024
  • Brødbakst - bak smart og naturlig og få et naturlig resultat! 3.-4. september 2024
  • Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon. 2. september 2024
  • Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon. 10.-11. september 2024
  • Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag. 1. november 2024

Mer informasjon kan fås hos Nofirma her: Kurstilbud 2024

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner