Teamsmøte - Ekstrautbetaling av produksjonstilskudd i 2022

Landbruks- og matdepartementet har nå fastsatt forskrift om ekstrautbetaling av produksjonstilskudd i 2022. Kommunen skal godkjenne utbetalingen i august, og inviteres til Teamsmøte med Landbruksdirektoratet 11. august kl.10-11.

Publisert 06.07.2022

Kommunene skal godkjenne utbetalingen

Kommunene skal godkjenne sakene som skal utbetales i august. Godkjenning gjennomføres i eStil PT, og må foretas av en ansatt i kommunen som har budsjettdisponeringsmyndighet.

Webinar og veiledningsmateriale

Landbruksdirektoratet vil sende ut rundskriv og brukerveiledning til forvaltningen i forkant av kommunens arbeid med godkjenning av saker. Den 11. august kl. 10–11 inviteres statsforvalterne og kommunene til teamsmøte om ekstrautbetalingen, regelverket og IT-systemet. Det vil gjøres opptak av webinaret, som vil tilgjengeliggjøres i etterkant.

Ved å delta på webinaret, godtar du også at det blir gjort opptak av webinaret som tilgjengeliggjøres i etterkant. Du deltar på webinaret ved å klikke på denne linken. Fordi webinaret skal tas opp og være åpent for et stort antall deltakere, vil det kun være åpent for å sende spørsmål via chat. Video og mikrofon vil være avslått.

Mer informasjon

Satsene for årets ekstrautbetaling finner du her: 
Kap. 7.1 Ekstrautbetaling 2022. Satsene står også på side 33–34 i Jordbruksavtalen

Forskrift og informasjon om ekstrautbetalingen finnes på nettsiden til Landbruksdirektoratet.