Infoskriv nr. 28/2022 - uke 36

  • Informasjon om kurs, oppdatering og veiledning i klassifisering av AR5
  • Velkommen til Bereduskonferansen 3. november
  • Informasjon til bonden
  • Nasjonalt miljøprogram 2023 - 2026
  • Tilskot ved produksjonssvikt i grovfôr (føretak med husdyr)
  • Saksbehandlingsrundskriv RMP 2022
  • Sykdomsavløsning - Behov for sjekk av inntekter til fradrag
  • Nettside om bærekraftig matproduksjon er publisert
Publisert 07.09.2022
 

 Informasjon om kurs, oppdatering og veiledning i klassifisering av AR5

Nibio holder både foredrag, veiledning og kurs i AR5. Flere har etterspurt dette og vi har her samlet litt informasjon om hva Nibio tilbyr.

Les mer her


 

 Velkommen til Bereduskonferansen 3. november

Du inviteres til en innsikts- og inspirasjonskonferanse om planlegging, matsikkerhet og energi.

Les mer her


 

 Informasjon til bonden

Eitt nytt informasjonsskriv er sendt til bønder i Vestfold og Telemark. 

Les meir her


 

 Nasjonalt miljøprogram 2023 - 2026

Nasjonalt miljøprogram gir en samlet fremstilling av hvordan myndighetene legger til rette for jordbrukets oppnåelse av mål for miljø og klima. Dette inkluderer tilrettelegging på nasjonalt, regionalt og kommunalt nivå.

Les mer her


 

 Tilskot ved produksjonssvikt i grovfôr (føretak med husdyr)

Det trengs at Landbruksdirektoratet klargjer ein del om korleis søknadane om  tilskot ved produksjonssvikt i grovfôr (føretak med husdyr) skal handsamast. Noko av det kommunane må gjere, er likevel klart.

Les meir her


 

  Saksbehandlingsrundskriv RMP 2022

Saksbehandlingsrundskriv for regionalt miljøtilskudd for Vestfold og Telemark 2022 (RMP-tilskudd) er sendt til kommunene.

Les mer her


 

 Sykdomsavløsning - Behov for sjekk av inntekter til fradrag

Det er oppdaget at funksjonen «Vis jordbrukerens inntekter» i Agros for sykdomsavløsning har vært inaktiv fra 22. august 2022.

Les mer her


 

 Nettside om bærekraftig matproduksjon er publisert

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har i samarbeid med mange partnere utviklet en nettside om bærekraftig matproduksjon: bærekraftigmatproduksjon.no

Les mer her 

Kontaktpersoner