Hvordan øke økologisk produksjon i Trøndelag
- Dato:
- 13. september 2024 09:00 - 10:30
- Sted:
- Webinar
- Arrangør:
- Statsforvalteren i samarbeid med prosjektet Mer trøndersk mat i offentlige måltider
- Målgruppe:
- Kommunalt ansatte, produsenter og andre med engasjement for økologisk produksjon og det offentlige måltidet
Satsingen Mer trøndersk mat i offentlige måltider er i gang, og framover vil stadig flere lokale råvarer, sesongråvarer og økologiske produkter bli å finne på tallerkenen, i måltid servert av det offentlige. Framgangsmåten vil være en råvare av gangen, fra jord til bord.
Publisert 04.09.2024
I anledning ØKOUKA vil vi sette søkelys på økologiske produkter, og spesielt poteten. Og vi spør:
- Hvordan er tilgangen på økologisk potet i Trøndelag?
- Hvorfor produsere økologisk, og hva må til for å lykkes?
- Hvordan kan satsingen Mer trøndersk mat i offentlige måltider bidra til å øke etterspørselen og markedet for økologisk potet, også utover de offentlige måltidene?
- Dato:
- 13. september 2024 09:00 - 10:30
- Sted:
- Webinar
- Arrangør:
- Statsforvalteren i samarbeid med prosjektet Mer trøndersk mat i offentlige måltider
- Målgruppe:
- Kommunalt ansatte, produsenter og andre med engasjement for økologisk produksjon og det offentlige måltidet
Kontaktpersoner
-
Liv Gystad
Tlf: 73 19 92 60 / 90 83 73 05