NY OPPSTART AV ANTIBIOTIKAPROSJEKTET RASK I TRØNDELAG

RASK – Riktigere Antibiotikabruk for Sykehjem/Kommunale helseinstitusjoner, tar sikte på å øke kunnskap og bevissthet rundt antibiotikaresistens, forebygging, diagnostikk og behandling av infeksjoner i sykehjem.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 29.10.2020

Det handler om å fremme rasjonell og begrenset bruk av antibiotika i sykehjem i Norge. Hittil er RASK startet opp i 14 av 19 fylker, med gode resultater og høy deltakelse.

Nå står Trøndelag for tur og vi har gleden av å invitere til RASK Trøndelag i digitalt format 16-18 februar 2021. 

Digital RASK-oppstart inneholder et oppstartswebinar med faglige innledninger og gruppediskusjoner og et e-læringskurs i 4 deler tilpasset helsepersonell på sykehjem. Det blir blant annet gjennomgang av rapport med statistikk over sykehjemmenes antibiotikainnkjøp siste 12 måneder sammenlignet med andre i fylket.

Oppstartswebinar er planlagt i perioden 16.-18.februar 2021. For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med prosjektkoordinator Ruth Eig – r.d.eig@medisin.uio.no – påmeldingsfrist 25. november 2020!

RASK Trøndelag er et samarbeid mellom Antibiotikasenteret for Primærmedisin, Nasjonalt kompetansesenter for antibiotikabruk i spesialisthelsetjenesten (KAS), Folkehelseinstituttet (FHI), Norsk forening for alders og sykehjemsmedisin (DNLF), Regionalt Kompetansesenter for Smittevern (RKS) og Fylkesmannen i Trøndelag.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner