Invitasjon til grunnkurs i siderproduksjon 2024
Kurset vil gi en innføring i produksjon av jus og sider med gjennomgang av de viktigste trinnene i produksjonen, regelverket som gjelder og hva som kreves for å oppnå drikke av god kvalitet.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter innen frukt og drikkeproduksjon med mindre enn 10 årsverk. Det er en fordel med noe erfaring.
Målet med kurset
Kurset vil gi en innføring i produksjon av jus og sider med gjennomgang av de viktigste trinnene i produksjonen, regelverket som gjelder og hva som kreves for å oppnå drikke av god kvalitet.
Kursholdere er Eivind Vangdal og Guro Helgesdotter Rognså.
Dato: 7-9 november
Tid: Start kl 17:00 første dag (på Apal Sideri) og slutt kl 16:30 dag 3
Sted: Smaken av Ryfylke, Vågaveigen 44, 4130 Hjelmeland
Pris: 4000 NOK inkl lunsj/forfriskninger/kursmateriell, samt matservering 7.11 og og 4-retters middag 8.11 med sidersmaking.
For ytterligere opplysninger
kontakt Aase Vorre Skuland, aase.vorre.skuland@nofima.no, +47 450 15 282
Påmelding
Påmeldingsfristen er 13. oktober 2024.