Startbesøk Lokalmat - nytt tilbud

Går du med planer om å starte opp som matprodusent eller er du så vidt begynt? Da kan et startbesøk hos en etablert matprodusent være veien å gå for å komme videre.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 07.04.2016

Startbesøk

I et startbesøk kan du velge en av Kompetansenettverket for lokalmat i nord sine startbesøk-bedrifter. Bedriftene er spredt rundt i hele landsdelen og driver innen flere ulike bransjer. Du betaler selv reisen mens regningen for rådgivningen tar vi. Det er et eget program for dagen for å sørge for at du har vært igjennom de mest relevante temaene du vil komme innom i startfasen. På en slik dag blir det ikke tid til å gå dypt inn på alle temaene, og bedriften en besøker vil fortelle om temaet ut fra den erfaring bedriften selv har. Når du reiser hjem etter dagen skal du ha fått en bedre forståelse for hva du må jobbe med for å komme videre. Du skal også ha fått en bredere helhetsforståelse for hva som kreves for å livnære seg som matprodusent. Vi regner med at besøket vil vare rundt 6 timer.

Les mer om programmet for Startbesøk, og se listen over hvem du kan besøke i lenken til høyre.

Høres dette ut som om det er noe for deg?

Ta kontakt med Hilde Halland, hilde.halland@nibio.no eller tlf 92071008.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.