Nettsiden om bærekraftig matproduksjon er publisert!
Hva er bærekraftig matproduksjon? Her finnes det ingen lett svar, men på nettsiden bærekraftigmatproduksjon.no prøver vi å vise den kompliserte sammenheng mellom bl.a. matproduksjon, klima, og bruk av areal.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
På nettsiden følger vi familien Hansen som har noen spørsmål før de kan bestemme seg hva de skal ha til middag. Spørsmålene som tas opp er bl.a. ‘Skal vi velge vegetarburger eller hamburger?’, ‘Har dyra hatt det bra?’, ‘Er det så viktig at maten er produsert i Norge?’, og ‘Hva koster det egentlig?’.
Ta en titt på nettsiden og gjør deg noen bevisste valg før du bestemmer deg hva du skal ha til middag!
Nettsiden er utviklet av Statsforvalteren i Vestfold og Telemark i samarbeid med mange partnere.