Velkommen til vår nye nettside!

Som du ser, er nettsida vår nå annerledes enn det du har vært vant til. Før var mesteparten av plassen avsatt til en lang nyhetsstrøm, nå er det ni temaområder med til sammen 71 kjernetekster om våre mest brukte tjenester som dominerer plassen.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 03.12.2012

Sida du nå er inne på, er en tjenesteportal i tillegg til å være en nyhetskanal – slik du har vært vant til. Den gamle sida var ti år gammel. Folks bruk av internett har endret seg mye siden den gang. Samtidig har staten, og dermed også fylkesmannsembeta, i økende grad valgt å bruke digitale kanaler for å tilby tjenester og invitere til dialog. Dette skal det nye nettstedet være et verktøy til å få bedre til. 

Ta deg en rundtur på sida
Vi inviterer deg til å ta en rundtur på sida. Du vil oppdage av noe er som før – men er flyttet på. Du vil også oppdage at noe er nytt. Det at nettstedet i tillegg til å være informasjonskanal nå også er organisert som en tjenesteportal er den største nyheten. De 71 kjernetekstene handler om de mest vanlige av Fylkesmannens arbeidsoppgaver. Kjernetekstene er felles for alle fylkesmannsembetene, men vi har lagt til relevant lokal informasjon, slik som kontaktperson, lokale lenker og lokale saker der det har vært naturlig.

Nyheter også på www.fylkesmannen.no
Sida du ser på nå, er en nasjonal portalside som innholder mer enn pekere til det enkelte embetets side. Denne er nå en mulighet for å synliggjøre fylkesmannen også som en viktig nasjonal samfunnsaktør. Samtidig åpner portalsida for å forenkle informasjonsstrømmen og fellestjenester. Her finner du i tillegg til kjernetekster og nyheter av nasjonal interesse, også stillingsannonser, fakta om fylkesmennene og historikk.

Endringer også i framtida
Fylkesmannsembetet er ved en milepæl ved lanseringen av det nye nettstedet i dag. Men sida er ikke ferdig, den vil sikkert både bli endret og utvidet i årene som kommer. Kravet til fornying vil fortsette. Regjeringen har besluttet at innen 2015 skal søknader, skjemaer og rapporter foreligger digitalt fra mange statlige virksomheter. Og det kommer ikke til å stoppe der, men vi er med denne sida bedre i stand til å møte den digitale framtida.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.