Økologisk tiltaksplan 2024
Denne tredje utgaven av økologisk tiltaksplan for Oslo og Viken har dobbelt så mange tiltak som første utgave fra 2023. Dette er gledelig og motiverende!
Økologisk tiltaksplan for Oslo og Viken bidrar til å synligjøre gode økologisk tiltak fra kommuner, fylkeskommuner, organisasjoner, virksomheter og private. Planen viser økologiske tiltak i Akershus, Buskerud, Østfold og Oslo.
Oversikt over økologisk aktivitet
Tiltaksplanen bidrar til å motivere og inspirere til sterkere satsing og økt økologisk aktivitet i hele verdikjeden. Store og små tiltak er velkommen, og det er ikke satt noen begrensing på hvem som delta. Har du et konkret, økologisk tiltak som du ønsker å synligjøre i planen? Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan få det med i neste utgave.
Mer økologisk
Målet med tiltaksplanen er å inspirere flest mulig til å jobbe for en økt økologisk produksjon, omsetning og forbruk i Oslo og Viken. I denne utgaven presenter vi prosjekter og initiativ fra totalt 24 store og små aktører som på ulike måter jobber for å fremme økologisk og bærekraftig norsk mat.
Disse er med
Kolonihagen, Holli Mølle, Oslo kommune, Østfold fylkeskommune, Coop, Smaken av indre – oppdag lokalmat i Indre Østfold, Kongsberg kommune, Kaldnes videre gående skole, Debio og matprisen, Telemarskforskning med partnere, Matvalget, Nofima og Telemarksforskning med partnere, Norsk landbruskrådgivning, Økouka i Buskerud, Oslo og Akershus og Østfold, Det kongelige selskap for Norges vel, Økologisk Norge, Aremark kommune og Haldenvassdraget Permakulturforening, De Haas Gartneri, Nofima, Bygdøy Kongsgård, Buskerud Bonde- og Småbrukarlag, Markedshager i Norge, Norsk Bonde- og Småbrukarlag og Statsforvalteren i Oslo og Viken.
Jobber du for mer økologisk og bærekraftig norskprodusert mat, er du velkommen til å ta kontakt med oss!