Vilt - edel råvare, lite utnyttet?

Hjort i skogen.
Hjort i skogen. Foto: Atle Aasberg Hellumbråten.

Bli med på webinar 3. september om suksesskriterier for økt salg av viltkjøtt.

 

Publisert 28.08.2024

Det ligger et stort verdipotensial i norsk viltkjøtt ved å øke tilbudet av produkter ut til forbrukerne, ifølge regjeringens «handlingsplan for næringsutvikling basert på høstbare viltressurser». Så hvorfor finner vi ikke mer lokalt viltkjøtt i butikkene, eller på menyen til hoteller og restauranter?

Program

  • Viltkjøtt - en ressurs for næringsutvikling i Distrikts-Norge. Kort om rapport fra AgriAnalyse* -Tom Chr. Johannessen,  referansegruppemedlem/Pølsemakermester Nofima
  • Håndtering av viltkjøtt fra slakt til salgbar vare - Tom Chr. Johannessen, pølsemakermester Nofima
  •  Hva etterspør markedet – variasjon i ulike segment?
    • Dagligvare/lokalbutikken - Lars Helgeland, Merkurprogrammet
    • PROFF-markedet - Anders Hellegaard, TEAL Næringshage

Dato: 3. september kl 17-19

Sted: Webinar

Pris: 200 kroner

Påmelding og les mer om kurset her

 

For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no

Arrangørar er Kompetansnettverket for lokalmat Sør og Næringshagen i Ryfylke.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.