Vilt - edel råvare, lite utnyttet?
Bli med på webinar 3. september om suksesskriterier for økt salg av viltkjøtt.
Publisert 28.08.2024
Det ligger et stort verdipotensial i norsk viltkjøtt ved å øke tilbudet av produkter ut til forbrukerne, ifølge regjeringens «handlingsplan for næringsutvikling basert på høstbare viltressurser». Så hvorfor finner vi ikke mer lokalt viltkjøtt i butikkene, eller på menyen til hoteller og restauranter?
Program
- Viltkjøtt - en ressurs for næringsutvikling i Distrikts-Norge. Kort om rapport fra AgriAnalyse* -Tom Chr. Johannessen, referansegruppemedlem/Pølsemakermester Nofima
- Håndtering av viltkjøtt fra slakt til salgbar vare - Tom Chr. Johannessen, pølsemakermester Nofima
- Hva etterspør markedet – variasjon i ulike segment?
- Dagligvare/lokalbutikken - Lars Helgeland, Merkurprogrammet
- PROFF-markedet - Anders Hellegaard, TEAL Næringshage
Dato: 3. september kl 17-19
Sted: Webinar
Pris: 200 kroner
Påmelding og les mer om kurset her
For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no
Arrangørar er Kompetansnettverket for lokalmat Sør og Næringshagen i Ryfylke.