Praktisk kurs: Søt og syrnet melk

Kurset passer for melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av flytende melkeprodukt.
Bli med på praktisk kurs i søte og syrnede melkeprodukter for å lære mer om produksjonsmetoder, syrningsteori, utstyrsbehov, mattrygghet, hygiene og regelverk.
Dato: 25. -26. mars 2025, starter klokka 10.00 første dag og avsluttes klokka 13.00 andre dag
Sted:Måltidets hus, Richard Johnsensgt. 4, Stavanger
Målgruppe
Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av flytende melkeprodukt. Kurset passer både for nybegynnere og de med noe erfaring innen melkeforedling.
Kursholdere
Lise Brunborg som driver Stavanger Ysteri, midt i Stavanger sentrum. Her er det håndverksproduksjon av ost med fokus på bærekraftige råvarer, kompetanse, godt modnede oster og dagsferske meierivarer av beste kvalitet.
Gro Kleiberg er mikrobiolog og har jobbet en årrekke i Nofima blant annet med veiledning av lokalmatprodusenter innen fagfeltet "Trygg mat".
Kostnad
Pris: 2000 kroner inkl mva (inklusiv lunsjer, middag første dag, forfriskninger og kursmateriell). Overnatting er IKKE inkludert. Sjekk ut hoteller i nærheten av Måltidets Hus.
Påmelding
Om arrangøren
Dette er et arrangement i regi av Kompetansenettverk for lokalmat Sør i samarbeid med Norsk Gardsost og Rogaland fylkeskommune.
For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no