Ekstra webinarer - Stand som selger

Dato:
10. april 2024 09:00 - 21:00
Stad:
Zoom - Nettleser
Arrangør:
Bondens marked - Markedshager i Norge
Målgruppe:
Alle som driver salgsproduksjon med grønnsaker, småskala og direktesalg
Byauk andelslansbruk og markedshage. Foto: Annabell Pfluger

Det er ikke lenge før stand skal bugne og priser skal settes på varer. Bondens marked sender i neste uke opptak fra webinarer om både prissetting og tips til å lage salgsstand som selger. Opptakene blir sendt både morgen og kveld på mandag og onsdag. Et av opptakene kan du se når som helst. 

Publisert 09.04.2024

Stand som selger

Hvordan ser en bra salgsstand ut og hva bør du tenke på? Øko-bonde og designer Else Thorenfeldt, som tidligere drev Korsvold gård på Hvaler, gir deg praktiske tips og viser eksempler fra sin lange karriere på Bondens marked i Oslo. 20 min.

 

Onsdag 10. april kl 9:00

https://us06web.zoom.us/j/85859423606?pwd=U4uHDS3tVdanpPWU3vImK7Zs_b19kQ.g9p37nBFx2PPBgde
Passord: 434241

 

Onsdag 10. april kl 20:00 

https://us06web.zoom.us/j/87061656413?pwd=745YfRLVwROwz5ToZ0bw2Q4O4c-LYA.8w2lbpheEKjGo0yY
Passord: 628045

 

Prissetting - hvordan sette riktig pris

Hvordan sette riktig pris på varene dine? Hvor mye skal rødbeter som er dyrket økologisk og i liten skala koste? Det å sette pris på varene sine er noe mange småskala lokalmatprodusenter synes mange er vanskelig. Opptaket fra faglunsjen til Bondens marked, gir deg innsikt i hvordan to erfarne bønder har tenkt og erfart prissetting av sine varer.  Jørn Hafslund fra Ostegården i Bergen og Else Thorenfeldt fra Korsvold gård, har møtt mange kunder på Bondens marked og de selger også til restauranter. 1 time.

Følg link og finn video som heter "Riktig prising"

https://nokurs.no/course/bondens-marked-faglunsj 

Dato:
10. april 2024 09:00 - 21:00
Stad:
Zoom - Nettleser
Arrangør:
Bondens marked - Markedshager i Norge
Målgruppe:
Alle som driver salgsproduksjon med grønnsaker, småskala og direktesalg

Kontaktpersonar