Matsmiå 2023

Dato:
14. november 2023 09:30 - 15. november 2023 15:00
Stad:
Utsikten hotell, Kvinesdal
Arrangør:
Kompetansenettverket for lokalmat Sør, Agder fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Statsforvalteren i Rogaland, Statsforvalteren i Agder
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter, serveringssteder, foredlingsvirksomheter
Praktiske kurs under Matsmiå har stor nytteverdi! Foto: Eli Serigstad

Inspirasjon, møteplass og matfaglige kurs på Utsikten hotell og Kvinesdal videregående skole for lokalmatprodusenter og serveringssteder.

Publisert 22.09.2023

Matsmiå er en viktig arena for kompetansebygging og inspirasjon for deg som foredler lokale råvarer eller driver serveringsvirksomhet. Vi åpner med en spennende inspirasjonssesjon tirsdag som etterfølges av hele fem bransjekurs tirsdag ettermiddag og onsdag.

14.november

09.30 Registrering, kaffe og litt å bite i
10.00 Velkommen
10.15 Inspirasjon
  Kvalitet og identitet, viktig for gode smakspopplevelser ved Trond Moi
  Samarbeid - nøkkelen til skusess ved Gunnar Sagstuen
  Fra god idé til landsdekkende salg ved Siri Rasmussen
  De gode hjelperne ved flere
12.30 Lunsj og migling
14.00 Kursene starter! (kun mulig å delta på ett kurs)
alt 1 Næringsrik og sunn  bakst på takke ved Bodil Nordjore
alt 2 Videreforedling grønt ved Britt Elisabeth Fossdal
alt 3 Pølser, kaker og posteier ved Tom Johannessen
alt 4 Trygg mat ved Gro Kleiberg
alt 5 Bærekraftig opplevelsesmat - Matnasjonen Norge 2030 ved Frode Selvaag.
17.30 Kursene avsluttes for dagen
19.00 Middag

15.november

08.30 Kursene fortsetter
14.00 Felles lunsj basert på mat fra kursene
15.00 Takk for denne gang!


Deltakeravgift

Kr 1 500 for 2 dager foredrag, kurs, 2 lunsjer og  middag 14.nov
kr 800 for foredrag og lunsj 14.nov

Påmelding innen 1.november!

Overnatting

Utsikten Hotell, Kvinesdal, tlf 38 35 88 00, resepsjon@utsiktenhotell.no
Overnatting bestilles og betales av hver enkelt. Rabatterte priser frem til 20.oktober ved å oppgi "Matsmiå 2023" ved reservering.

Samlingen støttes av Agder fylkeskommune og Rogaland fylkeskommune.

Dato:
14. november 2023 09:30 - 15. november 2023 15:00
Stad:
Utsikten hotell, Kvinesdal
Arrangør:
Kompetansenettverket for lokalmat Sør, Agder fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Statsforvalteren i Rogaland, Statsforvalteren i Agder
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter, serveringssteder, foredlingsvirksomheter