Vellykket avslutningskonferanse for prosjektene Grønt reiseliv og Matopplevelser
Fylkesmannen arrangerte 16. og 17. mars en konferanse med tema: hvordan skape gode mat- og reiselivsopplevelser på gårder i Nordland.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Konferansen var godt besøkt og hadde mange gode foredragsholdere. Presentasjonene som ble brukt er lagt ut under relaterte dokumenter. Der ligger også programmet for konferansen.
Parallellt med konferansen ble det arrangert et ostetorg der oster fra 8 av våre flinke ysterier i fylket ble presentert for både interesserte kjøpere og for konferansedeltakerene.
Dagen før konferansen ble det arrangert et smaksverksted med lokele råvarer fra Nordland. Kokk Roy Magne Berglund hadde ansvaret. Middagen på konferansen var en nydelig lokalmatbuffe fra Nordland utviklet og laget av Berglund.
Kontaktpersonar
-
Ingvill Bang
Tlf: 75 54 78 23 -
Toril Austvik
Tlf: 75 54 78 43
Lenkjer
Dokument
- Program avslutningskonferanse
- Ann-Heidi Hansen: Hvordan skaper vi meningsfylte opplevelser
- Innovative opplevelser: prising av gåsehud
- Steinar Sørli: Åmot Operagård - en reise fra idé til virkelighet
- Live Svalastog Skinnes: Günder og gårdsfrue
- Hege Anita Eilertsen: Engasjement som kunnskap for læring
- Liv Engholm, gleden og verdien av det enkle og nære
- Kjersti Isdal, Pilotturløype Lofoten
- Eva Narten Høberg, matopplevelser på lokale ressurser
- Dorthe Eide, testing og innovasjonsprosesser
- Mikael Forselius, lokalmat ditt største fortrinn
- Mona Fagerås, Reiselivssatsing i lys av innovasjonsstrategi
- Ellen Wollen, Ureist mat og identitet