Bli en mer synlig matprodusent ved å registrere bedriften din på Lokaltmat.no

Dato:
7. mai 2021 12:00 - 12:45
Stad:
Webinar
Arrangør:
Statsforvalteren i Nordland
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter
Eldhusbakeriet på Sortland. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Statsforvalteren i Nordland

Lokalmat.no er Norges offisielle lokalmatportal og koblingspunkt for produsenter og leverandører. Ønsker du å vise innkjøpere at du har gode lokalmatprodukter, meld deg på webinaret 7. mai. Her vil du lære hvordan du registrerer din bedrift på Lokalmat.no

Publisert 26.04.2021

Flere lokalmatbedrifter i Nordland på Lokalmat.no

Nettstedet Lokalmat.no blir hyppig brukt av innkjøpere fra dagligvare, hotell og restaurantmarkedet. Imidlertid har ikke matprodusenter i Nordland benyttet seg av denne muligheten til å styrke sin markedsposisjon og synlighet. 

Program

Statsforvalterens prosjekt Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland inviterer matprodusenter til et kort webinar med Petter Bjørgan i Norsk Mat. I løpet av 45 minutter vil han vise deg hvordan du trinn for trinn går fram for å registrere deg på Lokalmat.no. Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis.

Meld deg på i dag

Dette er en fantastisk mulighet til å vise innkjøpere at nettopp du har gode lokalmatprodukter og at bedriften din har et dokumentert kvalitetssikringssystem. Du er hjertelig velkommen til å melde deg på webinaret i dag i påmeldingsskjemaet under. Du vil umiddelbart motta en e-post som bekrefter at du er påmeldt. Dagen før selve webinaret mottar du en ny e-post med lenke til selve webinaret som gjennomføres på Teams.

Arrangør

Webinaret arrangeres av prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland som eies av Statsforvalteren i Nordland. Prosjektet er finansiert av Statsforvalteren i Nordland og Nordland fylkeskommune.

 

 

Påmelding

Dato:
7. mai 2021 12:00 - 12:45
Stad:
Webinar
Arrangør:
Statsforvalteren i Nordland
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter

Kontaktpersonar

Lenkjer