- Velkommen til oppvekstkonferanse!

Tirsdag 28. mars åpner Oppvekstkonferansen 2017.  Det har vært stor interesse for konferansen og programkomiteen gleder seg til å ta imot over 250 deltakere fra hele Nordland! Hvis du ikke har anledning til å komme kan du følge konferansen på streaming, lenke finner du til høyre på siden.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 24.03.2017

Hovedtemaene for konferansen som arrangeres i Bodø er medvirkning og samhandling. Foredragsholderne presenterer blant annet eksempler fra praksis kan gi inspirasjon og idéer. På konferansen vil du få møte:

  • Elevtjenesten ved Bodin vgs – Praktiske tiltak for økt gjennomføring i videregåënde skole:

Ronny Olsen og Tommy strøm er rådgivere ved Bodin videregående skole. Gjennom systematisk og planmessig innsats er andelen elever som slutter sunket kraftig ved skolen. Deres enkle oppskrift har ført til at de nå veileder andre videregående skoler i Nordland og nasjonalt.

  • Fauske kommune – foreldrestøtte og ungdom i fokus:

Kommunen jobber godt med ulike tiltak for barn og unge. De har fått nasjonal blest om sitt arbeid med foreldrestøtte, i tillegg til at ungdomsrådet er godt integrert i det kommunale arbeidet.

  • Brønnøy, Hemnes, Vefsn og Nordland fylkeskommune - MED ungdom i fokus:

Dette er et interkommunalt samarbeid som arbeider etter en metodikk basert på stiftelsen Investing in Children for medvirkning og deltakelse fra ungdom. Prosjektet bruker ung til ung dialog og fokusdag som verktøy for å forbedre de unges hverdag, tjenestene de får og lokalmiljøet. 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.