Seminar med fokus på salgskanaler for lokalmat
- Dato:
- 25. november 2014 09:30 - 15:30
- Stad:
- Nordland Kultursenter
- Arrangør:
- Fylkesmannen i Nordland
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusenter
Kom og bli med på et spennende seminar hvor tema er ulike salgskanaler for lokalmat. 7 dyktige lokalmatprodusenter fra Nord-Norge kommer for å snakke om hver sin salgskanal, så her kan det bli mye nyttig å lære!
Målgruppe: lokalmatprodusenter og de som vurderer å starte opp med lokalmatproduksjon
Egenandel: egne reisekostnader
Lokalmat kan finne sin vei til kunden på mange ulike måter. Noen produkter kan vi kjøpe på butikken sammen med resten av dagligvarene våre. Noen finner vi i sirlige rekker i gårdbutikkene til de som har laget dem, eller i andre sine gårdsbutikker. Andre ganger kan vi nyte lokalmat tilberedt og servert på restautanter, enten gårdsrestauranter eller andre. Vi kan også sitte hjemme i sofaen og bestille nydelige lokalmatprodukter i nettbutikker, og få dem hjem i postkassa. Og er vi på reise, kan vi være så heldige å finne lokalmatprodukter som reiseminner hos reiselivsaktører. Eller vi kan gå på messer og markeder og sikre oss noen godbiter med hjem.
Programmet består av 7 lokalmatprodusenter som hver og en skal presentere mulighetene som en av disse salgkanalene har gitt dem. Ulike kanaler gir ulike muligheter, og mange velger å bruke flere salgskanaler. Vi tar også opp temaet markedsorientering, og hvorfor det er lurt å "kjenne" sine lokalmatkunder.
Meld deg på så fort som mulig, siste frist for påmelding er torsdag 13.november.
- Dato:
- 25. november 2014 09:30 - 15:30
- Stad:
- Nordland Kultursenter
- Arrangør:
- Fylkesmannen i Nordland
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusenter
Kontaktpersonar
-
Ingvill Bang
Tlf: 75 54 78 23