Kurstilbud fra kompetansenettverket for lokalmat
Kurskalender fra kompetansenettverket for lokal mat er nå ute!
Publisert 13.02.2024
Norge er delt inn i fem kompetansenav som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og besøkordning som er tilpasset bedriftenes behov.I tillegg til disse fem regionale Kompetansenavene, tilbyr også Norsk Mat kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.
Vestfold og Telemark hører til Kompetansenettverket region Øst. Tilbudene er imidlertid tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor du holder til.
Nedskjæring og produksjon av enkelte kjøttprodukter | 21. – 22. februar |
Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat | 23. februar |
Norsk og internasjonal spekematproduksjon | 13. – 14. mars |
Fagnettverk frukt- og bærforedling | 19. – 20. mars og 16. -17. april |
Mattrygghet og HACCP-metoden | 10. april |
Brødbakst – grunnleggende prinsipper | 7. – 8. mai |
Sommerbakst - en smak av Norge | 4. – 5. juni |
Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon | 2. september |
Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag | 1. november |
Se kurstilbud med påmelding og priser her: Kompetansesenteret - Lokalmat