Søknad om tillatelse til produksjonsanlegg for kalk på Eydehavn

Høringsfrist:
25. august 2017 23:59

Miljøkalk AS har søkt om tillatelse til å etablere og drive et anlegg for produksjon og distribusjon av kalk, dolomitt og tilsvarende produkter på gnr/bnr 52/270 på Eydehavn havne- og industriområde i Arendal kommune.

Publisert 10.07.2017

Anlegget kan gi noe utslipp til vann fra overflateavrenning og eventuell oljeutskiller i verksted. Det vil også kunne være noe utslipp til luft fra transport, lasting lossing m.m. og fra selve prosessanlegget. Selve produksjonsanlegget skal imidlertid ha en lukket prosess og skal i prinsippet ikke gi luftutslipp ifølge søknaden. Det opplyses i søknaden at det vil være noe utslipp til luft fra brenning av flytende petroleumsgass/flytende naturgass (LPG/LNG). Anlegget vil også gi noe støy.

 

Fylkesmannen ber med dette om uttalelse i saken. Søknaden og foreliggende tillatelse kan finnes på fylkesmannens hjemmeside på internett: www.fylkesmannen.no/av. Eventuelle merknader til søknaden kan sendes: Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, miljøvernavdelingen, Postboks 788 Stoa, 4809 ARENDAL eller på e-post til: fmavpost@fylkesmannen.no innen 25. august 2017.

Høringsfrist:
25. august 2017 23:59