Veit du kva kompetansenettverket for lokalmat kan hjelpe bønder og småbedrifter med?
- Dato:
- 24. mars 2022 09:00 - 10:00
- Sted:
- Teams
- Arrangør:
- Statsforvaltaren i Rogaland, Rogaland fylkeskommune og Kompetansenettverket for lokalmat.
- Målgruppe:
- Landbruksforvaltninga, næringshagar og andre interesserte
Små matbedrifter med inntil 10 tilsette kan få tilbod om hjelp for å lykkast med vidareutvikling og verdiskaping.
Torsdag 24.mars er det eit webinar om kva kompetansenettverket for lokalmat kan tilby bønder og småbedrifter. Aase Vorre Skuland frå Nofima er ein god formidlar og vil kome med fleire døme på kva hjelp slike har eller kan få.
Kompetansenavet kan hjelpe bønder og småbedrifter med mellom anna produkt- og prosessutvikling, testproduksjon, HACCP, lagringsevne og hygiene, marknadsføring og merkevarebygging og bedriftsutvikling og strategiar. Det vil også bli orientert om besøksordninga.
Program
Velkommen. May Endresen, fagkoordinator, næring Rogaland fylkeskommune
Kva er kompetansenettverket for lokalmat? Aase Vorre Skuland, Nofima
Gratis deltaking. Påmelding.
- Dato:
- 24. mars 2022 09:00 - 10:00
- Sted:
- Teams
- Arrangør:
- Statsforvaltaren i Rogaland, Rogaland fylkeskommune og Kompetansenettverket for lokalmat.
- Målgruppe:
- Landbruksforvaltninga, næringshagar og andre interesserte