Velkommen til Inspirasjonsseminar om Inn på tunet!

Hos Fylkesmannen i Nordland jobber vi på tvers av fagavdelinger med Inn på tunet i et eget prosjekt. Prosjektgruppen ønsker nå velkommen til Inspirasjonsseminar 20.-21. mars. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 09.01.2019

På seminaret vil Julie Tangen fra helse- og omsorgsavdelinga vise hvordan Inn på tunet kan være et dagaktivitetstilbud til personer med demens. Eirik Arntsen fra oppvekst- og utdanningsavdelinga skal fortelle om hvordan gården er en utmerket arena for læring for barn og unge. Inn på tunet-gården kan også være et sted for barn som trenger avlastning, så vel som unge mennesker som trenger rutiner og motivasjon til å mestre livet – dette skal Heidi Bolte fra sosial- og vergemålsavdelinga si mer om på seminaret. 

I tillegg til oss møter du blant andre Matmerk som er ansvarlig for å godkjenne Inn på tunet-tilbyderne, og representanter fra flere kommuner som i dag kjøper Inn på tunet-tjenester hos gårdbrukerne i Nordland

For program og påmelding se lenke i denne saken eller på Fylkesmannen i Nordland sine nettsider under fanen kurs og konferanse.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.