Lær om merkeordningene for matprodusenter i Norge og øk din konkurransefordel i markedet
- Dato:
- 4. mai 2021 10:00 - 10:45
- Sted:
- Digitalt
- Arrangør:
- Statsforvalteren i Nordland
- Målgruppe:
- Matprodusenter
Ønsker du selge mer av dine lokalproduserte matvarer? Meld deg på dette webinaret og lær hvordan du kan benytte Norsk Mat sine merkeordninger for matprodusenter til å synliggjøre produktene dine i markedet.
Ønsker økt bruk av merkeordningene i Nordland
Norsk Mat er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i Norsk matproduksjon.
Visjonen til Norsk mat er å få folk til å velge norsk mat. Oppgavene til Norsk mat er blant annet å utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusentene, og markedsføre merkeordningene.
I Nordland har vi svært få leverandører som benytter seg av de ulike merkeordningene Norsk Mat tilbyr.
Dette har vi satt oss som mål å endre på!
Vi tilbyr derfor et kort og enkelt webinar som introduserer hva de viktigste merkeordninger for matprodusenter i Norge er.
Tema for webinaret
Webinaret vil ta for seg temaet knyttet til hvordan matprodusenter i Nordland kan bruke ordningene til Norsk Mat/Matmerk for å markedsføre sine produkter og øke sin konkurransefordel og synlighet i markedet.
Marit Strand og Nina Værnes Hegdahl fra Norsk Mat vil fortelle om disse verktøyene:
- Spesialitetsmerking
- Beskytta geografisk betegnelse
- Lokalmat.no
Det vil også bli satt av tid til spørsmål.
Arrangør
Webinaret arrangeres av prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland som eies av Statsforvalteren i Nordland. Prosjektet er finansiert av Statsforvalteren i Nordland og Nordland fylkeskommune.
- Dato:
- 4. mai 2021 10:00 - 10:45
- Sted:
- Digitalt
- Arrangør:
- Statsforvalteren i Nordland
- Målgruppe:
- Matprodusenter
Kontaktpersoner
-
Ingvill Bang
Tlf: 75 54 78 23