H.K.H. Kronprinsessen på litterær togreise

Kronprinsesse Mette-Marit legger ut på en litterær togreise den 1. og 2. april. «Litteraturtoget» starter fra Bodø stasjon og stopper ved en rekke stasjoner før endestasjonen på Stjørdal.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 14.03.2014 av Administrator

Målet er å skape møter med mennesker om litteratur og verdien av lesing. Kronprinsessen ønsker på denne måten å dele noe av sin yndlingslitteratur med publikum, og det blir mange spennende møter på hennes ferd.

Togreisen som starter i Nordland ender opp helt sør i Nord-Trøndelag. Litteraturtoget har avgang fra Bodø stasjon og stopper ved stasjonene Fauske, Rognan, Mo i Rana og Mosjøen den 1.april. Dagen etter ankommer kommer toget til Nord-Trøndelag, med stopp på stasjonene Snåsa, Steinkjer og Stjørdal.

Informasjon til media

Presse som ønsker å dekke reisen må be om akkreditering innen 27/3-14. Lenke til akkrediteringsskjemaet finner du oppe til høyre, under "relaterte lenker".

Vi gjør oppmerksom på at pressen ikke vil rekke frem til neste stasjon før Litteraturtoget ankommer stasjonen. Ønsker man å dekke besøket fra flere stasjoner, anbefaler vi å akkreditere dedikerte personer til de ulike stasjonene. Det legges opp til korte pressemøter på hvert stoppested.

Detaljert presseprogram, og ytterligere informasjon, blir sendt til akkreditert presse når reisen nærmer seg. Dette sendes til registrert e-postadresse.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.