Handlaga Spesialitet frå Nordmøre heidra
Mosbøen gård er tildelt Spesialitet for sitt flatbrød med ramsløk. Tildelinga skjedde under Hoppid-konferansen "Best i verda" i Molde onsdag 15. mars 2017.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
"-Vi er stolte og glade over å bli tildelt Spesialitet for vårt flatbrød med ramsløk.
Dette er et bevis på at det produktet vi har utviklet, og det håndverket vi legger i våre varer blir anerkjent og lagt merke til, sa Åse Torvik fra Mosbøen gård da hun mottok Spesialitet-merket for sitt Flatbrød med mild ramsløk under Gründerdagen hoppid.no på høyskolen i Molde."
Mosbøen gård driv med kjøt og mjølk, og har gardsbakeri. Der blir det baka flatbrød krydra med mellom anna havsalt, rosmarin og ramsløk.
I august 2016 vart flatbrød med ramsløk fra Mosbøen Gård i Øksendal kåra til Årets produkt i OI!, Trøndersk Matfestival. Mosbøen gjekk til topps i konkurranse med alle dei andre landbruksbaserte produkta på festivalen!
I 2017 var Mosbøen gård med og representere Fjord-Norge under Internationale Grüne Woche i Berlin.
Kundeuttaler:
2014: En kommende stjerne på den norske lokalmat-himmelen!
2015: Beste flatbrød som er å få kjøpt!!
2016: Verdens beste flatbrød og lefser fra Øksendal!
Det er Matmerk som står bak merket Spesialitet, og ein uavhengig jury peikar ut dei som slepp gjennom nålauget. Les meir om tildelinga i vedlagde pressemelding frå Matmerk.
Fylkesmannen gratulerer med utmerkinga.