Fagdag om forurenset grunn

Dato:
8. november 2018 09:00 - 15:00
Sted:
Fylkeshuset i Kristiansand
Arrangør:
Fylkesmannen og Miljødirektoratet
Målgruppe:
Saksbehandlere i kommunene

Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder i samarbeid med Miljødirektoratet inviterer saksbehandlere i kommunene til forurensningskonferanse i Kristiansand 8. november 2018.

Endelig program er nå fastsatt. Påmeldingsfrist 22.10.2018.

Publisert 03.09.2018

Forurensningsgruppa hos Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder ønsker å invitere til en fagdag med temaet forurenset grunn i november 2018.

Fagdagen retter seg mot kommunale saksbehandlere som håndterer saker innen forurensning og forurenset grunn. Tema i år er myndighetsutøvelse etter forurensningsforskriften kapittel 2 og ny database Grunnforurensning:

  • Kort om regelverk - myndighetsutøvelse
  • Utfordringer – rapport etter undersøkelser og tiltaksplan
  • Myndighet for massehåndtering
  • Ny grunnforurensningsdatabase

Fagdagen avholdes på Fylkeshuset i Kristiansand. Endelig program mm. sendes ut senere. Vi tar gjerne imot innspill fra kommunene på ønskede temaer til fagdagen, både tilknyttet de hovedpunkter som fremgår over. Kommunene bes også om å gi tilbakemelding dersom det ikke er mulig å delta på den aktuelle datoen for fagdagen. Vi ber om at dere sender e-post fmavpost@fylkesmannen.no med kopi til fmavino@fylkesmannen.no.

Endelig informasjon om program og bindende påmelding vil bli sendt ut ila. september. Påmeldingsfrist 22.10.2018. Påmelding gjøres via skjemaet under.

Dato:
8. november 2018 09:00 - 15:00
Sted:
Fylkeshuset i Kristiansand
Arrangør:
Fylkesmannen og Miljødirektoratet
Målgruppe:
Saksbehandlere i kommunene