Søknad om tillatelse til avfallsmottak i Kristiansand - Peter Løvaas Transport AS

Høringsfrist:
15. mai 2017 17:00

Fylkesmannen legger søknad om om etablering av mottak av næringsavfall for transport, oppbevaring, håndtering og behandling i Kristiansand kommune ut på høring til 12. mai 2017.

Publisert 06.04.2017

Peter Løvaas Transport AS søker om etablering av mottak av næringsavfall for transport, oppbevaring, håndtering og behandling på deres lokalitet i Silurveien 74 i Kristiansand kommune.

Det søkes om mottak av inntil 3 640 tonn ulike avfallsfraksjoner årlig. Hoveddelen av avfallet vil være trevirke, men også andre fraksjoner, inkludert farlig avfall, er aktuelt. Det er søkt om driftstid alle dager unntatt søndager. Virksomheten skal i utgangspunktet ikke generere utslipp. Forhold som utslipp, støy og grunnforhold er beskrevet i søknaden.

Lenke til søknaden finner du øverst til høyre på denne siden. Alle søknadsdokumenter kan også fås ved direkte henvendelse til Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, Tordenskjolds gt. 65, 4605 Kristiansand.

Eventuelle uttalelser skal være skriftlige og sendes til Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, Postboks 788 Stoa, 4809 Arendal eller som e-post til fmavpost@fylkesmannen.no innen 15. mai 2017.